FOR MIG HANDLER POLITIK OM MENNESKER

Blog

Region Sjælland under forandring

Da regionerne blev dannet, var det danske sygehusvæsen martret af uoverskuelige ventelister, en sygehusstruktur der hørte et andet århundrede til, og et system der ikke længere var optimalt. Sådan er det heldig vis ikke længere. Region Sjælland har i de sidste 4 år, med Venstre i spidsen gennemgået en enorm udvikling, hvor der ikke kun har været opført nyt byggeri i Køge og Slagelse, men hvor også eksisterende bygningsmasse er blevet gennemgået og forbedret. Eksempelvis er Næstved sygehus blevet sikret forsat drift af skadeklinik samt operationsfaciliteter primært til dagkirurgi, med udgangspunkt i Næstved Sygehus’ fremtidige profil som et specialsygehus.

Læs mere: Region Sjælland under forandring

4 kendetegn for dine lokalpolitikere

Venstre i Solrøds medlemmer har valgt mig som kandidat til både byrådet i Solrød kommune, og til Sjællands regionsråd. Begge opstillinger er jeg meget taknemmelig for, og vil gerne rette en tak til medlemmerne i Venstre i Solrød for deres tillid.

Som kandidat er der flere ting jeg gerne vil arbejde for, men inden jeg de næste par måneder kommer ind på det, vil jeg gerne lige skitsere de 4 ting jeg mener, bør kendetegne en lokalpolitiker.

Læs mere: 4 kendetegn for dine lokalpolitikere

Så er vi klar til valg

Tirsdag den 28. februar valgte Venstre i Solrød vores kandidater til det kommende kommunal og regional valg til november. Det er med stor taknemmelig, at jeg blev opstillet som nr. 11. på venstre i Solrød liste.

Læs mere: Så er vi klar til valg

Tale til opstillingsmøde

Mit navn er Benjamin Lindberg, jeg har været aktiv i Venstre i næsten 20 år! Min interesse i politik kom allerede da jeg var i folkeskolen, jeg begyndte at følge med i hvad der skete i verden og i DK. Omkring dette tidspunkt startede den første Golfkrig, og det gjorde jeg blev interesseret i hele den proces der lå bag, og hvordan de folkevalgte kunne diskutere en beslutning, der for mig var så oplagt!

Læs mere: Tale til opstillingsmøde

Login Form