Tirsdag den 28. februar valgte Venstre i Solrød vores kandidater til det kommende kommunal og regional valg til november. Det er med stor taknemmelig, at jeg blev opstillet som nr. 11. på venstre i Solrød liste.

Flere af mine venner og bekendte har spurgt, hvorfor jeg gør det, hvorfor gider jeg blande mig i politik, når jeg nu dagligt kan se, hvordan folk der stiller op, eller bare deltager i debatten, bliver behandlet?

Til dem plejer jeg at sige, at politik handler om os alle, det er det ultimative fællesskab her i Danmark. At når man som mig, ikke er bange for at sige sin mening, så forpligter det, så må man også kunne stå til ansvar for det, være klar til at give en hånd med.

Jeg har den holdning, at hvis man vil noget med det samfund vi lever i, og hvis man ønsker at påvirke det i en retning, så er der kun en mulighed i mine øjne, det er at stille sig til rådighed!

Bertel Haarder kom til at sige, at han ville ønske flere med en baggrund ud over studie og ungdomspartier ville stille sig til rådighed for demokratiet, at folk der faktisk har prøvet at arbejde i det samfund de ønsker at bestemme over, ikke bare brokker sig, eller sender likes på Facebook, men faktisk gør noget. Det er jeg enig I.

Men, når sandheden skal frem, så kan jeg heller ikke lade være, jeg er bidt af politik, det kan jeg ligeså godt erkende. Aristoteles mente at mennesket var et politisk dyr, om det er sandt for alle, vil jeg overlade til andre at bedømme, men det passer på mig.

Derfor stiller jeg op.

Jeg har valgt at lave denne hjemmeside hvor jeg vil komme med blokindlæg, nyheder og læserbreve og hvor alle kan læse lidt mere om mig, og hvad jeg vil som kandidat. Jeg håber den vil blive taget godt imod, og kan hjælpe mig til, at give et indspark i debatten, i Solrød og i regionen.

Alle er velkommen til, at tage fat i mig, når de ser mig på gader og stræder i de kommende måneder, hvor jeg håber at komme rundt i hele Solrød kommune, og besøge flere kommuner i regionen.