Mit navn er Benjamin Lindberg, jeg har været aktiv i Venstre i næsten 20 år! Min interesse i politik kom allerede da jeg var i folkeskolen, jeg begyndte at følge med i hvad der skete i verden og i DK. Omkring dette tidspunkt startede den første Golfkrig, og det gjorde jeg blev interesseret i hele den proces der lå bag, og hvordan de folkevalgte kunne diskutere en beslutning, der for mig var så oplagt!

 

Tiden har gjort mine holdninger og reaktioner mere modne, men de tanker der lå bag om individets ansvar, rettigheder og friheder er forsat grundlaget for mit angenemt i det politiske. For mig har det dog altid været vigtigt, at vi huske på, at demokrati er et fællesskab, et fælleskab der ikke må gå ud over den enkelte, at vi skal have frihed til at forfølge vores drømme, under hensynet til fællesskabet. At vi husker, at tage ansvar for hinanden, og ved at kun ved at acceptere hinandens meninger kan vi blive klogere, og finde en løsning der er til det bedste for alle.

 

 

Jeg vil i byrådet fordi jeg mener jeg kan gøre en forskel, dels for de små erhvervsdrivende, som jeg mener, skal have de bedst mulige vilkår, det være sig med byggesager, det være sig med henvendelser til jobcenteret. Men jeg mener også jeg kan gøre en forskel for de unge, jeg er blandt andet mentor for en række unge der er ved at starte deres uddannelsesforløb op, enkelte der er i gang med en uddannelse, de har alle nogle unikke behov, jeg mener jeg kan hjælpe med. Jeg sagde tidligere at demokrati er fællesskab,, vi har derfor et ansvar, dels for pensionisten der skal have gode vilkår, et ansvar overfor børnene der går i vores skoler, som tidligere folkeskolelærer ved jeg hvor vigtigt børnenes trivsel er for deres fremtid, men også for os som en by. Unge der har dårlige oplevelser i de tidligere år, kommer ikke tilbage efter endt uddannelse, og det er vigtigt for os som by, at de unge forsat vender retur når de har fået deres uddannelse, og måske stiftet familie! Heldigvis har vi I Solrød en by hvor dette allerede sker, så vi skal ikke ud og lave en masse om, men vi skal derimod passe på det der virker, for ser vi os omkring, er der masserer af eksempler på steder hvor det ikke kører helt så godt som her! Derfor vil jeg i byrådet, og derfor vil jeg være en del af byens hold!